SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Allmän information om simskolan
Turebergs Simskola följer Svenska Simförbundets riktlinjer för ökad simkunnighet - "Simlinjen".
 
Vi tar emot barn från det år de fyller 5 år. Du är välkommen att registrera ditt barn från 3 års ålder. Registrering sker via vår internetbokning. Vid registreringen får Du en faktura om 50 kr i registreringsavgift per e-post. Efter betalning får Du fortlöpande information om våra simskolekurser till din e-post.
 
All undervisning sker på eftermiddags- och kvällstid. Sammanlagt omfattar varje grupp 10*35 minuter (avvikelser kan förekomma). Vi gör inget uppehåll för skollov. Röda dagar är simskolan inställd.
 
För att hitta rätt nivå för ert barn, se våra nivåbeskrivningar.
 
 

1.Ingång för simskolan via simhallens reception. Använd det inträdesband som ni hämtar upp i receptionen vid starttillfället för att komma in genom spärren.

 

2. Omklädning sker i de vanliga omklädningsrummen, dam och herr. Försök att hålla tiden i omklädningsrummen till ett minimum för att undvika trängsel. 

 

3. Duscha och gå på toaletten innan lektionen.

 

4. En simlärare hämtar barnen vid dörren som leder till simhallen, längst in i omklädningsrummet. Inga föräldrar får följa med in i simhallen. Ni föräldrar är välkomna att vänta i caféet eller utanför anläggningen.

 

5. Simlektion – Äntligen 😊 Längd: ca.35 min.

 

6. Efter lektionen lämnar en simlärare vid samma dörr som innan lektionen, d.v.s. dörren som leder till simhallen, längst in i omklädningsrummet.  Här möter föräldrarna upp barnen.

 

7. Duscha och byt om och kom ihåg att käka något efter lektionen 😊

 

 
På grund av den rådande situationen kring smittspridningen av COVID-19 har igentagning i simskolan tagits bort. Detta för att undvika att blanda grupperna samt för att begränsa antalet personer som samtidigt vistas i simhall och omklädningsrum.
 
Vill ni fortsätta efter genomförd kurs kommer ni ha möjlighet att göra en återanmälan. Information om nästa nivå för ert barn får ni av simläraren under en av era lektioner i slutet av kursen. Listor hängs upp på glasväggen inne vid undervisningebassängen och våra simlärare finns på plats för att besvara eventuella frågor. Skulle ni missa detta lektionstillfälle är ni välkomna att maila oss på kansli@turebergsim.se, så meddelar vi er vad simläraren rekommenderar för ert barn.
Vi informerar er per e-post när återanmälan till nästa kurs kan göras. Observera att anmälan är bindande.
 
Pris: 
1 325 kronor för 10*35 minuter. Detta inkluderar deltagaravgift, försäkring, diplom, avslutningsfika, entréarmband 25 kronor samt entréavgift 250 kronor till simhallen. Betalas mot faktura som kommer till den e-postadress som ni uppgivit. Observera att bokningen är bindande. 
 
När ert barn klarat av simskolan och vill fortsätta simma är ni välkomna att anmäla hen till träningsverksamheten förutsatt att barnet är 9 år eller yngre. Läs mer under rubriken Träning i toppmenyn.
 
Samarbetspartners
Facebook