SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Turebergs Simklubb
Simidrott

Om klubben

Turbergs simklubb startade 1972, då som en sektion inom Turebergs IF. Sedan 1 augusti 1997 är vi en självständig förening som satsar på både elit och bredd. Vi har totalt ca 1500 aktiva medlemmar.

 

På höstterminen arrangerar vi Sollentuna X-mas Edition och på vårterminen Tureberg Knatte Cup. Dessutom har vi årligen nio interna tävlingsarrangemang, KM, Luciasim och avslutningstävling samt sex Utmanartävlingar.

 

Simskolan är en viktig del i klubbens verksamhet för att öka simkunnigheten hos barn & ungdomar. Simskolan ger också en grund för alla som vill fortsätta i våra tränings- och tävlingsgrupper.

 

Klubben har sju anställda, samt ca. 30 ideella eller timavlönade tränare. Föräldrars aktiva engagemang, medverkan och stöd är också en förutsättning för en bra verksamhet och vi är mycket stolta över alla våra engagerade ledare och funktionärer som gör att vi kan bedriva riktigt bra simverksamhet,

 
Samarbetspartners
Följ oss på sociala medier