SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Turebergs Simklubb
Simidrott

Vi söker simlärare!

Kom och bli en del av vårt härliga simlärarteam!

 

Som simlärare planerar du och leder undervisningen i flera av våra simskolegrupper för barn från 5 år och uppåt. Du jobbar aktivt i vattnet och i nära samarbete med dina kollegor. Du ordnar diplom, skriver nivårekommendationer och kommunicerar med föräldrar på kanten. Du deltar i klubbens ledarmöten och ger din input på hur vi ständigt kan utvecklas tillsammans. Undervisningen bedrivs i såväl undervisningsbassängen som i den stora bassängen. Verksamheten följer i huvudsak Svenska simförbundets riktlinjer för simskoleverksamhet.

Jobbet passar dig som...

  • i första hand är utbildad simlärare med erfarenhet av arbetet, men även dig med bakgrund som simmare/simtränare eller med erfarenhet av annat arbete med barn.        
  • har mycket god vattenvana och goda simkunskaper.
  • är positiv, självständig och ansvarskännande.
  • tycker om att arbeta i team med andra och med barn i vatten.
Anställningsform Tillsvidareanställning med inledande provanställning, lön enligt överenskommelse.
Omfattning Deltid ca. 17 timmar/vecka, inklusive lektions- och planeringstid. Möjlighet till utökad arbetstid till höstterminen 2024.
Arbetstider Lördag alt. söndag samt måndag till torsdag eftermiddag/kväll, lektionsstart kl. 16:00 på helgen och kl. 15:45 på vardagar.
Lön Enligt överenskommelse.
Start Augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

 

Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha per mail jcs@turebergsim.se. Inkommande ansökningar kommer att behandlas löpande. Vid eventuell anställning ska aktuellt utdrag från belastningsregistret uppvisas.

 

Ytterligare upplysningar lämnas av klubbchef Josefin Sjövall på ovanstående mailadress eller per tel; 0707 253 996.

Turebergs simklubb  har ca. 1500 aktiva medlemmar, från simskola till elitnivå. Verksamheten bedriver vi i Sollentuna sim & sporthall.

 

Vi söker löpande ledare till följande verksamheter:

  • Simskola för barn från 5 år.
  • Tävlings- och träningsverksamhet för barn- och ungdomar.

Tidigare erfarenhet som simlärare eller simtränare är alltid en bonus, men vi sätter stort värde vid din personlighet och inställning.


Intresserad? 
Skicka ett mail med några rader om dig själv till kansli@turebergsim.se.

 
Samarbetspartners
Följ oss på sociala medier