SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Turebergs Simklubb
Simidrott

Viktigt att veta
 
Avgiften till klubben varierar mellan 1920 - 2645 kr per termin. För tävlingsaktiva simmare tillkommer en licensavgift till Svenska Simförbundet med 150, 225 eller 300 kr per år beroende på ålder. I samband med läger och tävlingar tillkommer i vissa fall deltagaravgifter för att täcka kostnader för mat och logi.
 
Våra grupper är namngivna med grupptyp samt en siffra, t.ex. Utmanargrupp 10. Siffran i gruppnamnet är ett sätt att särskilja grupperna och den har inget att göra med nivån på gruppen.
 
På grund av utrymmesbrist har vi tyvärr begränsade möjligheter att ta in barn som inte redan deltar i verksamheten på något sätt. Vi vill dock självklart ge så många som möjligt chansen att testa på simning varför vi ber er att höra av er via e-post till kansliet, kansli@turebergsim.se, med information om tidigare simerfarenhet, namn och ålder, så hoppas vi att kunna hjälpa till.
Förhållningsregler
Aktiva förutsätts närvara på träningen vid de tillfällen som är fastställt för respektive grupp, om inte sjukdom, skola eller annat giltigt skäl att utebli föreligger.
 
I övrigt förutsätts de aktiva följa den planering/verksamhet som gäller för gruppen, samt följa tränarens direktiv och instruktioner såväl vid träning som vid tävlingar och läger.
 
Förhållningssättet mellan alla berörda i verksamheten skall präglas av ömsesidig respekt och hänsynstagande till varje individ.
I det fall problem uppstår skall detta avhandlas i samråd med tränare och aktiva och deras föräldrar, för ev. vidare åtgärder.
Förflyttningar mellan grupper
Översyn av gruppsammansättningen sker terminsvis. Däremellan bibehålles grupperna i största möjliga utsträckning, för att stärka trygghet och gemenskap inom grupperna. Enstaka upp- och nedflyttningar kan dock förekomma, t.ex. om en simmare utvecklats snabbare än gruppen i övrigt, eller av olika skäl vill ta det lite lugnare. Alla sådana förflyttningar sker med god kommunikation mellan berörda tränare, simmare och föräldrar. En uppnådd målsättning för den nivå simmaren tränar i leder inte automatiskt till uppflyttning.
 
 
 
Samarbetspartners
Följ oss på sociala medier