SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

KALLELSE TILL TUREBERGS SIMKLUBBS ÅRSMÖTE 2021
2021-03-03 12:00

Datum:

Onsdagen den 24 mars 2021.

Tid :

Kl. 18.30

Plats:

Digitalt årsmöte via Teams

 

Vi önskar inbjuda er till Turebergs simklubbs årsmöte.  Eftersom TSK´s medlemmar vid detta tillfälle väljer kommande års styrelse och verksamhetsplanen för 2021 fastställs hoppas vi att så många som möjligt kan delta. 

På grund av Covid 19 pandemin och därmed gällande förutsättningar för sammankomster
kommer årsmötet 2021 att enbart genomföras digitalt via Teams.

 

För deltagande krävs föranmälan senast den 18 mars till Bengt Svensson via mail bs@turebergsim.se. Skriv ”årsmöte” i ämnes raden, samt i mailet namn på deltagaren.

Efter den 18 mars får anmälda ett mail tillbaka med länk/instruktioner för deltagande på årsmötet.

 

Årsmöteshandlingar finns tillgängliga på klubbens kansli i Sollentuna sim & sporthall en vecka innan årsmötet.

 

Under punkt 9 i dagordningen kommer styrelsens förslag till ändring av medlemsavgifter att behandlas, samt under punkt 11 styrelsens förslag till uppdaterade/nya stadgar.

 

Turebergs simklubbs styrelse

 

För att se fullständig kallelse med dagordning för årsmötet samt valberedningens förslag till personval, se under Klubben/Om klubben/Årsmöte

 

 Angående rutiner för minskad smittspridning av COVID-19
2021-03-03 11:34

Vi vill påminna våra träningsgrupper om följande rutiner. Detta gäller alltså för följande grupper:

Slussgrupper

Utmanargrupper

Simiadengrupper

Sprintgrupper

SumSim

Elit

 

-          Inga föräldrar tillåts inne i simhallen.

 

-          Var på plats TIDIGAST 5 min innan din träning börjar.

 

-          Vi har INTE tillgång till omklädningsrum. Ombyte sker därmed inne i simhallen, s.k. deck change. Tänk ombyte på badstranden helt enkelt. TIPS till våra simmare -> Ta på dig badkläderna under dina vanliga kläder innan du åker till simningen.

 

-          Samtliga träningspass har kortats ned och grupper som tränar flera gånger i veckan har fått reducerat antal pass.

 

-          Samtliga grupper får därmed justerade träningstider. Information för din grupp har skickats ut per mail. Om ni inte hittar mailet, vänligen hör av er till kansli@turebergsim.se.

Simskola
Kommande simskolekurser
2021-02-24 10:03, Simskola
Söndagen den 28 mars kl.15:00 öppnar vi vår simskolebokning igen. Vi släpper kurser med lektion 1 gång/vecka samt med lektioner 2 gånger/vecka.

Mer info och schema kommer inom kort.

Sportlovsledigt vecka 9
2021-02-22 13:38
Vecka 9, 1-7 mars, är det dags för sportlov och då tar våra Slussgrupper, Utmanargrupper, Simiadengrupper och Sprintgrupper ledigt. 

Baddaren, Sköldpaddan, Pingvinen, Fisken och Hajen är igång som vanligt under lovet.

Ha ett skönt sportlov!
Träningsstart och åtgärder för minskad smittspridning
2021-01-22 17:45

Inkommande vecka kommer vi äntligen att få starta igång simträningen. Dock kommer det att bli i reducerad form för att på bästa sätt kunna följa gällande restriktioner för minskad smittspridning av COVID-19.


Detta gäller:


-          Inga föräldrar tillåts inne i simhallen.


-          Var på plats TIDIGAST 5 min innan din träning börjar.


-          Vi kommer INTE att ha tillgång till omklädningsrum. Ombyte sker därmed inne i simhallen, s.k. deck change. Tänk ombyte på badstranden helt enkelt. TIPS till våra simmare -> Ta på dig badkläderna under dina vanliga kläder innan du åker till simningen.


-          Samtliga träningspass har kortats ned och grupper som tränar flera gånger i veckan har fått reducerat antal pass.


-          Samtliga grupper får därmed justerade träningstider. Information för din grupp har skickats ut per mail. Om ni inte hittar mailet, vänligen hör av er till kansli@turebergsim.se.

Simskola
Simskolestart och anpassade rutiner
2021-01-22 17:00, Simskola
På grund av rådande läge gällande COVID-19 så gäller nedanstående för våra simskolekurser med start vecka 4.


OBS! Samtliga simskolegrupper har fått justerade tider. Ni har fått information om er nya tid per mail. Om ni inte hittar mailet, vänligen hör av er till oss på kansli@turebergsim.se.

Såhär kommer simskolan att gå till:

1.Ingång för simskolan direkt till höger innanför entrédörren.

2.Tillgång till omklädning i relaxavdelningen cirka 10 min innan lektionsstart. OBS! Inga duschar. På måndagar, onsdagar och söndagar har vi även tillgång till omklädning i de "vanliga" omklädningsrummen, dam och herr.
3.En simlärare hämtar barnen vid dörren ut till simhallen längst in i omklädningsrummet. Inga föräldrar får följa med in i simhallen. Föräldrar väntar i caféet eller utanför anläggningen.
4.Gemensam dusch inne i simhallen.
5.Simlektion – Äntligen 😊 Längd: ca.35 min.
6.Efter lektionen lämnar en simlärare av barnen vid glasdörren in till 25-metersbassängen, d.v.s. publikentrén. Här möter föräldrarna upp barnen. Ni har tillgång till omklädning i max 10 min efter lektionen. 

 

Praktiska tips:

- Byt om hemma innan lektionen, så är det bara att ta av kläderna när ni kommer till omklädningsrummet.

- Badrock kan vara skönt att ha på sig.

- Duscha hemma efter simningen.

 
Samarbetspartners
Facebook